Selskapsmeny

Hos oss på Frumento skal man føle seg hjemme

 

Vi tilbyr derfor en mulighet til å smake forskjellige retter fra menyen. Vi setter forrettene på bordet slik at gjestene kan dele.

Menyen må bestilles av hele selskapet.

ØNSKER DU Å SETTE SAMMEN DIN EGEN MENY?

Du kan gjerne sette sammen din egen treretters meny fra a la carte menyen. Send oss en mail på post@frumento.no så finner vi en god løsning sammen!

Selskapsmenyene tilbys til selskap med minimum 10 gjester. Må bestilles av hele selskapet.

Retter

Meny 1

.

CAPRESE DI BURRATA
Fersk burrata, cherrytomat, pinjekjerner, balsamico glace og basilikum, og et utvalg av italiensk spekemat og ost, med marinerte grønnsaker oliven og honning

Alternativ 1: pizza og pasta
Et utvalg av våre beste pizza og pasta med sidesalat

Alternativ 2: pizza
Et utvalg av våre beste pizza med sidesalat

VANIGLIA PANNA COTTA panna cotta topped med en frisk, hjemmelaget saus av bringebær.

3 retter: 515,-
2 retter (forrett og hovedrett): 440,-
2 retter (hovedrett og dessert): 370,-
kun hovedrett: 245,-

vinpakke 349,-

Meny 2

.

CAPRESE DI BUFALA
Fersk bøffelmozzarella , med bifftomat, fersk basilikum,olivenolje og balsamico glace og et utvalg italiensk spekemat og ost, med marinert oliven og syltetøy.

ENTRECOTE AL PEPE VERDI Entrecote 300.gr på kullgrillen med grønn peppersaus, italiensk måte stekt grønnsaker og stekt krydret poteter

VANIGLIA PANNA COTTA panna cotta topped med en frisk, hjemmelaget saus av bringebær.

3 retter: 650,-
2 retter (forrett og hovedrett): 550,-
2 retter (hovedrett og dessert) : 480,-
Kun hovedrett: 368,-

vinpakke 349,-

Meny 3

.

CARPACCIO DI MANZO
indrefillet av okse fra Trøndelag , ruccola salat champignon, kappers , extra vergine oliveolje fra FABBRI S.P.A ,grana padano-ost sitron dressing

HALIBUT IN GUAZZETTO
Pannestekt kveitefilet med, cherrytomat, oliven, kapers,grønnsaker brunet med smør og potetpuré

TIRAMISU AL CAFFE Tradisjonell italiensk mascarpone – og kaffekake, topped med revert mørk sjokolade

3 retter: 645,-
2 retter (forrett og hovedrett): 529,-
2 retter (hovedrett og dessert): 465,-
Kun hovedrett 345,-

vinpakke 349,-

allergener

(H) Hvete
(K) Korn
(M) Melk
(SU) Sulfifitt
(F) Fisk
(N) Nøtter
(MA) Mandler
(SE) Sesamfrø
(SK) Skalldyr
(SL) Selleri
(SP) Sennep
(SO) Soya
(EG) Egg